Microsoft започнаха да разпространяват нова версия на Outlook за собствениците на смартфони с Android. Въпросният ъпдейт включва много подобрения свързани с Group функцията, които ще улеснят работата на потребителите. Така например вече ще има как да създадем или изтрием група директно от екрана на мобилното си устройство. Другото важно подобрение е свързнао с възможността да редактираме и добавяме членове към различните групи в Outlook. 

 

Въпросните функции имат за цел да улеснят работата ни с програмата и да я направят максимално лесна за използване от смартфоните, предаде PhoneArena. Нововъведенията бяха едни от най-желанитте функции в Outlook сред потребителите. Успоредно с тях разработчиците са предоставили и традиционните пачове, които отстраняват досегашни проблеми в работата на приложението. Очаквайте до няколко дни да можете да тествате сами Group функциите.

 

Новата актуализация цели да стимулира хората да прекарват повече време в профилите си и по-бързо да могат да свършат работата си. Outlook е полезна програма, която улеснява значително комуникацията и подобни ъпдейти са допбре дошли за всички потребители. Microsoft вече започнаха да разпространяват ъпдектите, които до дни ще са на разположение за всички сoбственици на устройства с Android.

 

Вижте пет трика за по-успешна работа с Microsoft Outlook