LinkedIn започнаха да разпространяват нов ъпдейт до милионите си потребители, който се отличава с редица допълнителни функционалности. Създателите на популярната платформа се надяват благодарение на тях да улеснят комуникацията и откриването на желаното съдържание. Едно от първите подобрения, което ще забележите е опцията да тагвате други потребители в снимките, които ъплоудвате в своя профил, предаде mspoweruser.

 

 

Tака можете да сте сигурни, че хората, които сте снимали ще видят изображенията качени от вас в LinkedIn. На пръв поглед това е минимално подобрение, което ще  накара хората да комуникират повече, докато използват платформата. Другата новост позволява да използвате емотикони, изразяващи различни реакции към съобщенията си до останалите потребители. С тази функция ще има как още по-пълноценно да комуникирате с другите хора в своя акаунт.

 

 

Няма как да не обърнем внимание на факта, че вече можете да изпращате видео съобщения до хората, които следвате в LinkedIn. Aктуализацията осигурява поддръжка за PDF файлове и презентации, които са ключови елементи от професионалната комуникация. Традиционният бутон за публикуване вече е центъра на екрана, а този за съобщения в горния ляв ъгъл на мобилното приложение. Подобрена е и системата за хаштагове и така по-бързо ще откривате каквото искате.

 

Още от Digital: 12 трика за създаване на успешен профил в LinkedIn