Panasonic изненадаха присъстващите на изложението CES 2019, което се проведе в началото на януари с факта, че показаха само един нов телевизор с OLED технологията. Плановете им за този сегмент са доста по-различни, тъй като сега разкриха детайли за цялото си портфолио за 2019г. Oказва се, че Panasonic ще представят на пазара осем модела с четири различни размерна на екраните. Това е два пъти повече от телевизорите, които са част от миналогодишната им OLED TV серия. 

 

 

Японският производител ще предложи устройства от три нови гами, които се казват GZ1000, GZ1000 и GZ950. Техните представителите ще са достъпни за потребителите във версии с 55" и 65-инчови дисплеи, предаде TechRadar. Водещото им предимство е, че телевизорите от GZ1000, GZ1000 и GZ950 споделят част от спецификациите на предложенията от премиум гамата GZ2000. В това число влизат HCX Pro Intelligeng процесора, както и пoддръжката на технологиите HDR10+ и Dolby Vision.

 

 

 

Потребителите могат да се възползват и от предимствата на технологията Dolby Atmos, както и на Blade Speaker високоговорители, които са вградени в рамката. Премиум моделите от GZ2000 гамата са оборудвани с уникалните Professional Edition 4K OLED дисплеи. Panasonic допълниха, че тазгодишната генерация включва най-добрите и най-мощните OLED телевизори създавани от тях досега. Moоделите могат да се управляват с гласови команди, чрез Amazon Аlexa и Google Assistant.

 

Oще от Digital: Новите 4K телевиори на Samsung и Panasonic ще поддържат HDR10+