Facebook Messenger е приложение за комуникация, което диктува тенденциите в индустрията. Стотици милиони потребители разчитат на този софтуер за общуване с любимите хора всеки ден. Компанията вече е готова с актуализация, която ще улесни значително възможностите за забавление в Messenger.

Новите функции в мобилното приложение включват опция да търсите емоджита директно от вградената търсачка. Удобството за потребителите е, че ще откриват съдържанието, което искат без да се налага да скролват в панела с налични емоджита. Другото подобрение в актуализацията се казва "Recent Reactions".

Новатa секция осигурява достъп до най-използваните емоджита, които ще са налични като икони за бърз достъп, които да добавяте към съобщенията във Facebook Messenger.

 

 

Потребителите ще забележат голяма промяна по отношение на т.нар. Soundmojis. Както името подсказва това са емотикони, които включват звук. По този начин ще разполагате с още повече възможности да се забавлявате, докато комуникирате в Messenger.

Използването на звуковите емотикони става с избора на усмихнатото човече и иконата, която изобразява високоговорител. Компанията е подготвила собствена колекция от символи, които ще бъдат актуализирани периодично.

Актуализацията вече се разпространява до всички съвместими профили.

 

Още от Digital: Facebook Messenger ще криптира разговорите и съобщенията на потребителите от 2022г.