Google са готови със следващата стабилна версия на своя популярен уеб браузър. Chrome 63 вече е достъпен за изтегляне на смартфоните с Android в Google Play. Подобренията, които можете да очаквате включват поставяне на прозорците за разрешения в центъра на страницата, променен дизайн на "chrome://flags" панела, както и опция да изберете дали искате да работите със старата или новата Home лента. Новият Google Chrome също така внася промени в начина, по който работи автоматичното въвеждане на данни.

 

Последната версия на уеб браузъра променя начина, по който се обработват различните мултимедийни формати и позволява сертифициране на повече разширения и плъгини от уеб програмистите. Google Chrome 63 отстранява някои бъгове, които досега предизвикваха неочаквано блокиране на менюта за навигация и мениджъри за пароли, предаде AndroidHeadlines. Възможността да промените начина, по който изглежда Home лентата определено ще се хареса на доста потребители.

 

Старата версия си има доста фенове, които са свикнали лентата да стои постоянно в горната част, докато скролват в страницата. Google Chrome вече ще показва прозорците за различни разширения на по-видимо място, тъй като досега те се показваха в долната част и много хора не им обръщат внимание. Нова функция ще улеснява работата на смартфоните с Android, които имат по-малко RAM и ще оптимизира страниците по такъв начин, че да се изразходват по-малко системи ресурси.

 

Вижте нова функция в Google Chrome за Android ще ни позволи да запазваме всичките си пароли на външен файл