Microsoft 365 е услуга, която предлага най-удобния начин за достъп до пълния пакет от приложения за продуктивност на компанията. Това е особено подходящо за представителите на бизнеса, групи от приятели и многочленните семейства. За да се възползвате от предложението, обаче трябва да се съгласите да плащате месечен абонамент.

В този случай е необходимо всяка година да подновявате своя план, за да работите с Word, Excel, PowerPoint, OneNote и OneDrive, както досега. Много потребители не са склонни на този вариант и търсят алтернативни възможности да използват приложенията на Microsoft. Оптималното решение е да преминете към абонамент за Office пакета на компанията.

Първоначално цената може да е по-висока от Microsoft 365 абонамента, но в дългосрочен план е по-изгодната оферта, съобщава BGR. Ако се интересувате от актуалните планове ще ви информираме за цените на Office 2021, които сега бяха потвърдени официално от компанията.

 

 

Добре е да знаете, че офис приложенията няма да бъдат обвързани с Windows 11. Потребителите могат да използват Office 2021 и на други операционни системи като macOS. Необходимо е да работите с една от последните три версии на операционната система. Все пак визията на приложенията е оптимизирана да следва дизайнерските линии на Windows 11.

Цената на Office Home и Student 2021 ще бъде $150 (€130). Toзи пакет включва Word, Excel, PowerPoint, OneNote и Microsoft Teams. Следващите планове са Office Home и Business 2021, който са налични за $250 (€215). Предимствата на този пакет включват Outlook за PC и Mac, както и правото да използвате приложенията за бизнес цели.

В заключение ще отбележим, че Office 2013 няма да се поддържа от Windows 11. Единственото изискване да използвате Office 2021 и Microsoft 365 е да имате активен абонамент, профил в Microsoft и добра връзка към интернет.

 

Още от Digital: Най-полезните клавишни комбинации за Microsoft Office