Mилионите фенове на Samsung очакват с нетърпение официалната премиера на Galaxy Note 9. Новият смартфон ще бъде представен на специално събитие, което ще се проведе на 9 август. Продажбите вероятно ще стартират още до края на следващия месец. Със сигурност Galaxy Note 9 ще има ключово значение за стратегията на компанията през втората половина на 2018г. В интернет изтече информация за цената на смартфона

 

Данните са на полския уеб сайт Spidersweb и цитират служител на Samsung, който е пожелал анонимност. Оказва се, че Samsung Galaxy Note 9 ще е достъпен за потребителите в Полша на цена от €990. Имайте предвид, че това е цена за базовата версия на смартфона, която предлага съчетание от 6GB RAM и 128GB вградена памет. Това означава, че цената ще е сходна с тази на предходната версия на устройството, която бе представена през 2017г. 

 

 

Публикацията потвърждава още, че предварителните поръчки стартират в същия ден на премиерата, а реалните продажби от 24 август. Много е вероятно цената и датите за Полша да са идентични и с другите страни на европейския континент. Само няколко седмици ни делят от официалната премиера на Galaxy Note 9, който има всички основания да се превърне в един от най-добрите смартфони с Android за настоящата година.

 

Oще от Digital: Защо Samsung Galaxy Note 9 ще има двойна задна камера, която е разположена хоризонтално