Motorola представиха официално смартфоните Moto G6 и E5 преди няколко седмици и сега за първи път публикуваха информация за цената им на пазара. В случая става въпрос за шест модела на компанията, чиято премиера в Европа ще стане факт в следващите няколко седмици. Moto G6 Plus е най-атрактивният смартфон от всички и ще се продава на континента за €299. Toва е 5.9-инчово устройство с IPS дисплей и резолюция от 2160х1080 пиксела със съотношение на екрана 18:9 и плътност на пикселите от 407ppi.

 

 

В задната част има двойна камера с 12 и 5-мегапикселова резолюция, като устройството разполага с USB Type-C конектор и работи със стокова версия на Android 8.0 Oreo, информира AndroidAuthority. Потребителите, които проявяват интерес към стандартния Moto G6 е добре да знаят, че европейската му цена е €210. Този смартфон предлага същите камери и резолюция, но е с по-малък 5.7" дисплей и има 3000mAh батерия, за сметка на 3200mAh при Moto G6 Plus.

 

 

Tук е момента да отбележим, че Moto G6 Play ще е на разположение за европейските потребители на цени, които започват от €170. Новите данни също така разкриват и колко ще струват още два от новите смартфони на Motorola. Това са Moto E5 и Moto E5 Plus, които ще се продават за респективно €149 и €169. Компанията също така уточни, че допълнително ще публикува информация за цената на последния представител на тази серия, а именно Moto E5 Play, който ще може да се купи до края на лятото. 

 

Oще от Digital: Кои смартфони ще поддържат Project Treble в Android 8.0 Oreo