Когато си купувате нов автомобил, винаги имате възможността върху базата му да надградите екстри от които имате нужда и съответно да не избирате тези от които нямате нужда. От днес Мтел стартират подобен тип мобилни планове за своите клиенти и те се казват Мтел без граници. Той може да комбинира по различен начин минути за разговори и мегабайти мобилен интернет.

 

 

Безплатен бонус

Освен стандартните екстри които включва всеки мобилен план, новите Мтел без граници имат също безплатен достъп до мобилното приложение за онлайн телевизия Mtel NOW. Идеално за феновете на спорта, които по този начин могат да гледат иначе платените Mtel Sport 1, Mtel Sport 2 и EDGEsport.

 

 

Отстъпки

Интересно е да се отбележи, че ако потребителят вече използва някоя от услугите на телекома като домашен телефон, интернет и/или телевизия, активирайки новия безграничен пакет ще се възползва от 15% отстъпка.

 

Роуминг

Срещу 2 лева на месец към всеки от Мтел без граници плановете, имате възможност за промоционално ползване на роуминг тарифата Mtel Europe&Balkan. В нея са включени допълнителни 1000 минути, 1000 SMS-а и 200MB на ден за страните от ЕС, Турция, Исландия, Лихтенщайн и Норвегия. Ако използвате телефона си в Сърбия или Македония, то бонусите ще са 100 минути, 100 SMS-а и 200MB на ден.

 

Цени на планове Мтел без граници

Новите планове са общо 6 от S до 3XL, като цените започват от 11.99лв и достигат до 59.49лв. Тук можете да видите какви са новите планове Мтел без граници, каква е цената им и какво  включва всеки един от тях.

 

 

Смартфони с Тарифен план в Кеш или Лизинг

Кратка справка с в телекома показва, че при подписване на двугодишен договор с Мтел без граници 3XL с Екстра нет+ потребителите могат да вземат с голямо намаление в цената някои от новите и популярни флагман смартфони като например Samsung Galaxy S8 за 1000лв и Samsung Galaxy S8+ за 1099.99лв или Huawei P10 за 679.99лв и Huawei P10 Plus за 949.99лв. 

Вижте още Видео ревюто на Елегантният и Изгоден Смартфон - Revo Black Perl