Вече ви информирахме, че продажбите на iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max в България започват на 27 септември. Новият смартфони са оборудвани с по-добри камери и работят с по-мощни A13 процесори. Трябва да отбележим също и множеството допълнителни функции, които ще ни предложи iOS 13. По време на официалната премиера не разбрахме какъв ще бъде капацитета на батерията на трите нови устройства. Сега Apple задоволи любопитството на своите потребители.

 

Оказва се, че iPhone 11 ще има батерия със заряд от 3110mAh, което е повече от 2942mAh при неговия предшественик iPhone Xr. Новият смартфон вече разполага с 4GB RAM за разлика от 3GB RAM при миналогодишния модел. Това ще предостави на потребителите повече възможности за мултитаскинг и ще улесни работата им с множество приложения. Apple обещават един допълнителен час време за работа с едно зареждане в iPhone 11. В същото време iPhone 11 Pro предлага още по-мощна 3190mAh батерия.

 

 

За сравнение при iPhone Xs тази стойност бе 2658mAh, съобщава PhoneArena. Бъдещите собственици на новото устройство е добре да знаят, че iPhone 11 Pro разполага със 6GB RAM. Същото може да се каже и за най-мощния модел от серията iPhone 11 Pro Max, който освен това има 3500mAh батерия. Неговият предшественик iPhone Xs Max е с 3174mAh батерия. Допълнителни софтуерни оптимизации в iOS 13 също ще допринасят за по-дългия живот с едно зареждане.

 

Още от Digital: Apple iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max – Цена и подобрени камери