Купете Ulefone Armor 7 с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Благодарение на поредица от видео ревюта, които Digital.bg му посвети, вече познавате добре смартфона Ulefone Armor 7. Той без грам колебание може да бъде обявен за един от най-надеждните смартфони за 2020г. Не само защото има сериозни нива на защита, а и поради факта, че има хардуер и батерия, с които са единици смартфоните, които могат да се похвалят в наши дни. Ако ви е любопитно да разберете повече подробности за параметрите, можете да изгледате въпросните видео ревюта – директни линкове към тях има под този абзац.  А сега е време да отговорим нагледно на въпроса „Как снимат камерите на Ulefone Armor 7?“.

 

Вижте още видео ревютата:

Ulefone Armor 7 - Брониран смартфон с красив дизайн

Смартфон Ulefone Armor 7 - Тест на дисплей, хардуер, софтуер и батерия

 

Обикновено ударо и водоустойчивите смартфони имат малко компромисни камери, но при Ulefone Armor 7 нещата стоят по коренно различен начин. Този смартфон успя да ни впечатли с много добро качество на снимките и множество интересни функции. Погледнете гърба – 3 камери и 5 светкавици.  Интересно нали?!

Основният сензор тук е дело на Samsung, което само по себе си е сериозна заявка за качество. Имайте предвид, че Samsung S5KGM1 използват редица топ модели, сред които Lenovo Z6 Pro 5G, Vivo V15 Pro, Samsung Galaxy A90 5G и дори струващият над 2000лв ZTE Axon 10 Pro 5G. Сензорът е 48MP, което ви позволява след като направите един общ кадър, да изрежете от него определен детайл, без качеството му да се наруши драстично.

 

 

Сензорът е направен по ISOCELL технология и има изключително добра апертура f/1.7, което ви позволява да правите качествени снимки с минимален шум на места с ограничена околна светлина. Като база за сравнение ще дадем Apple iPhone 11 Pro Max, при който апертурата е f/1.8, тоест Armor 7 го превъзхожда в това отношение.

 

 

Смартфонът има и още един специализиран 16MP сензор за снимки в нощен режим. Него  можете да активирате както от слайд менюто, така и посредством този бърз бутон. Активирането може да става и автоматично, но за тази функция ще си поговорим след малко. Сега ще се спрем на третият сензор, който е 8MP и се използва за телефото. С него също чрез слайд менюто можете да приближите обект, който искате да снимате.

 

 

Armor 7 е с възможност за 10-кратно приближаване. В допълнително падащо меню имате възможност да активирате различни филтри, панорамен режим, запаметяване на снимки под формата на "GIF" анимация, Time Laps и Intelligent Scanning за QR и баркодове. Максималното качество на видео записа е 4K, като можете да се възползвате от Slow Motion 120fps функционалност.

 

 

Нещо което задължително ще отбележим е, че при камерите партнира AI изкуствен интелект, който автоматично детектва сцените които прави най-правилните настройки за снимката, която искате да реализирате. Функцията се активира посредством тази икона горе.

 

 

Сега телефонът само може да разбере дали снимате човек, за да включи портретен режим, панорама, за да активира широкоъгълната камера, близък обект, нощен режим или някой друг сценарий за снимки. Ако пък се чувствате достатъчно уверени във фотографските си познания, можете да преминете към Pro режима, където всички настройки се правят ръчно.

 

 

Както акцентирахме в началото на ревюто ни, върху гърба на Ulefone Armor 7 има общо 5 LED светкавици. 4 от тях са активни по време на снимки, а една служи като фенер. Тестовете ни със снимки при пълен мрак показват, че качественото осветяване на обекти е до около 4 метра.

 

 

Предната селфи камера на смартфона е 16MP и при нея можете да се възползвате от доста детайлен Beauty режим. Той е активен и при основната камера, когато снимате портрет, но със сигурност тук ще ви бъде по-полезен.

 

 

Ако искате да разберете какви точно са всички технически характеристики на Ulefone Armor 7, както и на каква цена се предлага той към момента в България, можете да посетите официалният сайт на вносителя на Ulefone в България – Smartfonix.com