Купете Ulefone Armor 6S с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Често нашите зрители ни питат, дали бронираните смартфони които тестваме могат да правят хубави снимки. Истината е, че преди години един смартфон можеше да бъде или красив, или здрав, или с голяма батерия, или да снима добре, но никога всичко накуп. Днес обаче нещата се промениха значително в полза на потребителите и не са единици смартфоните които предлагат универсална функционалност. Точно такъв е и Ulefone Armor 6S който вече разгледаме обстойно в поредица от видео ревюта, линкове към които можете да намерите тук долу. В днешното видео пък ще ви покажем нагледно, как с какво качество снимат камерите на телефона и какви функции има софтуерът който ги управлява.

 

 

Камерите на Armor 6S са общо 3, като две от тях се намират върху гърба на телефона. Едната е основна с 16MP еквивалент, а другата помощна 8MP за снимки с „Ефект Боке“ при които обекта на преден план е на фокус, а фона около него дефокусиран. Тази функция е чудесна за снимки на храна, продуктова фотография и портрети. От настройки можете да изберете както резолюцията, така и формата за снимане, като за ваше улеснение можете да сложите за основен 4:3 който е готов за споделяне Инстаграм и Фейсбук.

 

 

Резолюцията на основната Samsung S5K3P9SP ви позволява да можете да отрежете от общ кадър определен детайл, без това да нарушава значително качеството му. Камерата пресъздава много добре цветовете на обектите които снимаме, като при снимки с много цветове, най-добър е да използваме функцията HDR, която най-общо казано го изравнява. Слабата околна светлина също не трябва да ни ви притеснява, защото камерата тук е апертура f/1.8.

 

 

Както виждате от снимката на екраните си, тя е достатъчно ясна и с минимален шум. Това ще ви е от полза и при подводни снимки, защото ще ви припомним, че Armor 6S е с  IP68, IP69K и MIL-STD-810G която му позволяват потапяне във вода с дълбочина до 2 метра.в софтуера на телефона има специален подводен режим при който се изключват сензорите на дисплея и снимките се реализират с механичните периферни бутони.

 

 

Ще извадим телефона от водата, за да продължим с останалите функции на камерата му. Например с Armor 6S можете да снимате черно-бяло, като тестовете ни показват, снимките са с много добро качество. От подробните настройки на телефона можете да активирате различни полени функции като например GPS локация към файла на всеки кадър.

 

 

Така последствие, дори след години да отворите снимката, в Google Maps ще видите точното място на което сте я направили. От опит можем да ви кажем, че е много приятно след време да си спомните местата които сте обиколили в миналото, виждайки снимките които сте направили на тях.

 

 

Ако се чувствате уверени във фотографските си познания или просто искате да експериментирате, Ulefone Armor 6S ви предоставя  „Pro“ режим в който в който всички иначе автоматични настройки се правят ръчно. Можете да регулирате светлосила, експозиция и баланс на бялото. Имате и още един режим „Beauty“.

 

 

Както подсказва и наименованието му, той служи за разкрасяване на лицето което е в кадър чрез ретуширане – без значение дали използвате основаната или предната селфи камера. Втората е със Sony IMX134 Exmor RS сензор, което отново е заявка за достатъчно добро качество. Той е 8MP с апертура  f/1.8, която отново позволява да снимате при по-слаба осветеност. Също така отново можете да снимате черно-бяло, както и в други софтуерни цветови филтри.

 

 

Ulefone Armor 6S има цели 128GB памет които ви позволяват да съхранявате в телефона огромно количество снимки и видео. Ако случайно не са ви достатъчни – можете добавите до още 256GB посредством microSD. Тук е момента да кажем, че телефона има и батерия с огромен заряд – цели 5000mAh, които ви гарантират 34 часа непрестанно слушане на музика, 9 часа игра на игри, 24 часа разговори или 440 в режим на изчакване. Телефонът върви в комплект с 9V 2A бързо зарядно с което батерията се зарежда от 0 до 100% за малко над 2 часа.

 

 

Колко струва Armor 6S към момента в който гледате това видео ревю, можете да разберете като посетите от официалният сайт на вносителя на Ulefone в България  – Smartfonix.com