Купете Blackview BV9700 Pro с най-ниска цена от Smartfonix.com

 

Благодарене на поредица от видео ревюта, които Digital.bg му посвети (впрочем линковете към тях са малко по-надолу), вече познавате добре смартфона BV9700 Pro, който се явява актуалният топ флагман на бранда Blackview, като за финал сме оставили най-интересното – нагледен отговор на въпроса „Кака снимат камерите му?“. Този телефон определено е нещо много добро, защото във всяко едно отношение, включително и във фотографско успява да доминира пред конкурентите си, като цената му не е космическа, а дори напротив BV9700 Pro е съвсем достъпен.

 

Вижте още видео ревютата:
Blackview BV9700 Pro - Водо и удароустойчив смартфон с MIL STD-810G протекция и пулсомер 

Смартфон Blackview BV9700 Pro - Тест на дисплей и хардуер

Blackview BV9700 Pro - Смартфон с VOC сензор за качество на въздуха и SOS бутон 

 

Още тук ще избързаме да ви покажем тази кутийка. Тя върви в комплект с BV9700 Pro и в нея Blackview са дали бонус към смартфона си, специална камера за нощни снимки, която му добавя трансформър функционалност. За нея обаче ще си говорим малко по-късно, сега ще започнем с основните две камери, които намираме върху гърба на флагмана. Сензорите са 16MP Samsung S5K2P7 и 8MP Samsung S5K4H7. Заявката за качество, предвид производителя е доста висока. Вторият сензор е спомагателен при снимки с ефект „Bokeh“ при които обекта на преден план е на фокус, а фона зад него се размазва. При BV9700 Pro, дефокусировката става много прецизнои това е видно, след като приближим вече направените снимки.

 

Основната камера снима с максимална резолюция 4608x3456 пиксела, което ви позволява да отрежете определен детайл от обща снимка, без да се нарушава значително качеството му. За по-любопитните, сензорът е ISOCELL Fast с 1/2.8"размер, а пикселите са 1.12um. Ето няколко снимки, направени в автоматичен режим при който просто натискате спусъка. Вижда се, че качеството е на ниво.

Тук е моментът да направим една отметка, че ако влезнете в „Настройки“ и изберете „Smart Assistant – Shortcut settings“. Сега имате три възможности за бързи бутони, от които можете да активирате и камерата. Сега, за да снимате, използвайте бутонът на курсора за звука. Ще споменем и нещо много полезно, което предоставя BV9700 Pro. Можете да изключите виртуалните бутони и да ги замените с жестови команди, посредством слайд. BV9700 Pro е водоустойчив и с него можете да правите подводнни снимки. Преди да започнете да ги правите, влезте в падащото меню и активирайте „Подводният режим“ – в него се изключва сензорната функционалност на дисплея и всичко се прави с бутоните на споменатият звуков курсор. С долния сменяте типовете снимки, а горният използвате за спусък.

 

За Blackview BV9700 Pro, снимките на места с по-слаба осветеност не представляват голям проблем, защото основната му камера е с апертура f/1.75.Така сензорът улавя повече светлина и реализираната снимка на тъмно е много по-добре видима и без шум в сравнение по-лошите камери.

Нооо това е нищо в сравнение с Blackview Night Vision камерата която върви в комплект с BV9700 Pro. Sony STARVIS CMOS сензор със задна подсветка и 6 оптични лещи. С нея могат без проблем да се правят снимки и видео дори през нощта, без да ви нужна светкавица. Самата светкавица на телефона е доста силна и се състои от 2 LED диода. Диапазонът на качествено осветяване при пълна липса на околна светлина е около 4 метра.

 

Предната селфи камера на Blackview BV9700 Pro е почти еквивалентна на основната. Сензорът е също толкова голям - 16MP, отново е дело на Smasung, но моделът му е S5K3P9. Както при основната камера, тук също имате възможност да се разкрасите с режима „Beauty“. Интересно е да се отбележи, че при него, не само можете да подмладявате лицето в кадър, но и чрез изкуственият с интелект, телефонът сам определя възрастта ви и оказва се се справя почти отлично.

 

Камерите на телефона предлагат още една много яка функция, която определено ще оценят любителите на социалните мрежи. „FaceCute“ ви дава изключително богат избора от възможности за ефектни гифчета, които прилагат добавена реалност към кадрите.

 

Телефонът има цели 128GB вградена памет, върху която един средностатистически потребител може скласира снимките и видеото си почти 2 години. Ако не сте от средностатистическите потребители - никакъв проблем, можете да добавите до още 256GB посредством microSD карта памет.

 

След като вече имате нагледният отговор на въпроса „Как снима Blackview BV9700 Pro?“, вероятно сред вас има и хора, които се интересуват какви са останалите параметри на телефона и на каква цена се продава той в България. Отговорите на тези въпрос можете да научите като посетите официалният сайт на вносителя на Blackview – Smartfonix.com