Ако сте привърженик на идеята да изпробвате различни софтуерни клавиатури, които ви позволяват не само да пишете по-бързо и да ги персонализирате по начина, който искате вероятно сте тествали SwiftKey. Това е едно от най-старите и най-предпочитани решения за тази цел сред собствениците на смартфони с Android. Софтуерната клавиaтура днес се използва от над 50 млн. потребители по цял свят и поддържа над 100 различни езика. Последният ъпдейт включва няколко интересни подобрения. 

 

Най-полезната нова функция е Incognito Моde режима, който работи също както идентичните режими в модерните уеб браузъри, информира gsmarena. Благодарение на него разполагате с опцията да избирате сами кога не искате SwiftKey да записва и съхранява данни за нещата, които пишете. По този начин можете да си спестите неудобни моменти, както и да не виждате автоматични предложения на думите, които въвеждате на мобилното устройство. Новата версия включва още няколко подобрения. 

 

Потребителите ще разполагат с възможността да използват допълнителни QWERTY теми на някои езици като Swiss German и Swiss Italian. Всички теми вече могат да се инсталират само с един клик за максимално улеснение. Създателите на SwiftKey също така са отстранили няколко бъга в работата на приложението. Ако искате да тествате сами възможностите на Incognito режима можете да изтеглите безплатно новата версия на SwiftKey от Google Play. 

 

Вижте кои са най-добрите софтуерни клавиатури за Android