Телевизорите от серия XH80 са вече достъпни в България. 4K HDR X1 процесорът в XH80 използва усъвършенствани алгоритми за намаляване на шума и подсилване на детайлите. С още по-ясния 4К сигнал всичко, което гледате, се доближава до 4К резолюция и е изпълнено с контраст и живи цветове.

Разширявайки палитрата от нюанси, дисплеят TRILUMINOS, захранван от X1 процесора, възпроизвежда повече цветове от стандартен телевизор. Той анализира и обработва данни, за да направи цветовете в изображенията още по-естествени и прецизни и да ги доближи повече от всякога до тези в реалния живот.

 

 

Моделите от серия XH80 поддържат HDR формат Dolby Vision, предоставяйки поразителни акценти, живот на цветовете и дълбочина на черното. Новоразработеният X-Balanced високоговорител (за модели от 55 инча и нагоре) осигурява високо качество на звука при ултра тънък дизайн, докато съвместимостта с Dolby Atmos създава усещане за пространство и реално звучене на аудиото.  

Серията XH80 е Android TV с вградени Google Assistant , Google Play Store и Chromecast, които предоставят на потребителите лесен достъп до съдържание, услуги и устройства през широката си платформа. Оригиналните меню и потребителски интерфейс на Sony също са усъвършенствани за по-лесна ежедневна употреба.

С активираните Google Assistant и Amazon Alexa можете да пускате и контролирате видеоклипове от YouTube с Google Home или да променяте канала и силата на звука с устройствата си при активирана Amazon Alexa.

Потребителите на Apple AirPlay 2 могат да качват филми, музика, игри и снимки на телевизора направо от своите iPhone, iPad или Mac устройства. Технологията Apple HomeKit осигурява на потребителите лесен и сигурен контрол върху телевизора чрез Apple продуктите.

 

 

Най-интересните характеристики в новите модели телевизори Sony 4K телевизори XH80 (модели от 85, 75, 65, 55, 49 и 43 инча)

  1.     4K HDR X1 процесор възпроизвежда по-голяма дълбочина, текстури и естествени цветове благодарение на обектно-базираната HDR Remaster технология
  2.     Нов X-Balanced високоговорител, който съчетава чист звук и тънък дизайн (при модели от 55 инча и нагоре)
  3.     Съвместимост с Dolby Vision и Dolby Atmos
  4.     TRILUMINOS Display пренася и едва доловимите нюанси на цвят, светлина и градация от видео обектива до всекидневната.
  5.     Метална стойка и елегантна алуминиева рамка
  6.     Работи със Smart високоговорители, включително и с Google Home и Amazon Alexa устройства
  7.     Лесна връзка с множество устройства, включително Apple AirPlay 2 и HomeKit
  8.     Бърз достъп до разнообразно съдържание и услуги с Android TV
  9.     Персонализиран режим, предоставящ множество възможности, за да отговори на различните предпочитания на клиентите