Google Chromecast е компактна джаджа, чиято цел е да улесни и промени начина, по който консумираме мултимедийно съдържание. Устройството се продава на достъпна цена и може да се свърже към HDMI порта на вашия телевизор, а след това да се управлява директно от смартфон. Едно натискане на бутон е напълно достатъчно да синхронизирате видеото и музиката от мобилната джаджа към по-големия дисплей на телевизор. Можете също така да използвате и хилядите оптимизирани приложения за Android.

 

Сред тях личат имена на YouTube, Netflix, BBC iPlayer, NBA и много други. Другото голямо предимство на малката джаджа, която е с размер на USB флашка позволява да споделяте екрана си с телевизора, предаде BusinessInsider. Успоредно с това разполагате с опцията да сърфирате в интернет, да разглеждате своите снимки и дори да се забавлявате с любимите си игри. Google Chromecast превръща всеки телевизор в смарт устройство, което се свързва със смартфоните, предаде BusinessInsider.

 

Благодарение на това можете на ниска цена да се възползвате от пълния потенциал на устройствата, с които разполагате. Навигацията е максимално лесна, тъй като изисква единствено смартфона ви. Ако се сдобиете с Google Chromecast ще разберете, че тази малка джаджа ще промени изцяло начина, по който гледате филми и телевизия. Вече няма нужда да се притеснявате за живота на батерията или други подобни проблеми. Само едни клик ще стартира съдържанието, което искате на големия екран на телевизора.

 

Вижте как да получим новите функции на Chromecast преди всички