Tinder е най-популярното мобилно приложение за запознанства, което предлага на потребителите си анонимност и лесен за използване интерфейс. През последните години заглавието се използва от все повече хора в световен мащаб, но всички те са изправени пред един и същи проблем: как да използват кратката си биография, за да се представят по-добре на непознати? Вероятно всеки е изпадал в ситуация, в която не е сигурен точно какво да напише.

 

Може би не ви е хрумвало, но ако използвате GIF файлове това може да се отрази доста положително на популярността ви в Tinder, информира Mashable. Ново изследване на социолога Джес Карбино показва, че увеличавате с 30% шанса да получите отговор от непознат човек, ако използвате GIF анимации. Ако заложите на тях ще можете много по-атрактивно да изразите вашата индивидуалност и чувство за хумор. В същото време тези файлове са и подходящи за начало на разговор и правят тона на цялата комуникация по-приятен за двете страни.

 

Разговорите с прикачени GIF-ове продължават два пъти повече от тези, които не ги използват и досега са пратени над 100 млн. подобни анимации в Tinder. В интернет можете да откриете огромна колекция GIF файлове и трябва само да отделите малко време, за да подберете най-подходящия за вашата личност. Така не само ще привлечете внимание, но и ще направите комуникацията с другите хора в Tinder още по-забавна и приятна. 

 

Вижте как да разберем дали любимият ни човек използва услугата за запознанства Tinder