Вижте още: Oukitel K10000 Pro - Луксозен смартфон с уникален дизайн и нормална цена

 

Няма начин да не сте изпадали в ситуация в която сте навън и батерията на смартфона ви е на привършване. Активирате режима за свръх пестене на енергия, но уви…той не е спасение, особено ако искате да снимате, да поддържате социалните си контакти или да играете игри. Решението е едно единствено – зареждане. Но, зарядно… ами контакт…а и време в което да стоите до него и да зареждате телефона, за да не го открадне някой + още няколко важни подробности които убиват ентусиазма ви още в зародиш. …всъщност алтернатива има и тя е доста интересна и по-функционална отколкото можете да си представите.

 

Магазинът на Revo и Smartfonix в Ring Mall

 

В това ревю Digital.bg ще ви покаже една много интересна джаджа която случайно открихме в Ринг мол докато снимахме видео ревюто на един от най-новите топ модели флагман смартфони. Това е шкафът за безплатно бързо зареждане на смартфони който магазинът на Revo и Smartfonix са сложили на входа си.

 

"Имаш нужда от заряд? Ела и зареди своя смартфон БЕЗПЛАТНО!" е слоганът на кампанията

 

Устройството веднага се набива на очи заряди светещите дисплеи на които пише „Безплатно“. Че кой не обича да получава нещо в замяна на нищо. Машината работи на следният принцип – избирате си шкафче което ако е свободно – свети в зелено.

 

 

Поставяте в него телефона си и свързвате един от трите кабела които са за всички най-разпространени стандарти: micro USB, USB, Type-C и Lightning за iPhone. Като последният е Apple MFi сертифициран и няма шанс да увреди смартфона ви. Той ще разпознае кабела като оригинален Apple продукт.

 

 

На тъчскрийн дисплея в дясно, избирате номера на въпросният шкаф в който ще зареждате и въвеждате два пъти парола с дължина от 4 до 6 символа. Като тя не може да е една и съща цифра или поредни числа.

 

 

Затваряте и сега касата  вече свети в червено и никой друг не друг не може да я отвори, телефонът ви е на сигурно място и се зарежда. Да, касата има сериозна ключалка и няма шанс някой зложелател да ви открадне телефона. Нещо което винаги може да се случи, ако просто сте го включили в контакта в ресторант докато хапвате.

 

Revo You Plus е готов за бързо зареждане

 

В такива случаи винаги го има и притеснението – дали някой зад бара, където сте помолили да заредят телефона ви, няма да свали личните ви снимки или информация която не искате да става обществено достояние. Тук подобен проблем няма – след като телефонът е заключен, само вие ще имате достъп до него, след като въведете паролата си, а зад машината няма човек който да я управлява. Тя е свързана единствено към електрическата мрежа.

 

 

Всъщност това е само едно от многото удобства които има машината за безплатно зареждане на Revo и Smartfonix. Тя на първо място разбира се ни печели с Quick Charge2.0 зареждането си. С негова помощ повечето смартфони които поддържат тази технология за бързо зареждане ще получат от 0 до 50% заряд за около 30 минути.

 

 

Времето което обикновено една дама отделя само на един магазин в мола.  Реално можете спокойно да отидете на кино и да оставите телефона си да се зарежда. След филма батерията му ще бъде пълна, а и така или иначе преди прожекцията ни молят учтиво да изключим поне звука на телефоните си.

 

Докато зареждате смартфона си, можете просто да тествате слушалките на Revo Beats

 

В заключение можем да кажем едно голямо Браво на хората от Revo и Smartfonix които и този път успяват да ни изненадат приятно, но не с интересните си бюджетни смартфони които сме ви показвали в ревютата си, а с яка джаджа която определено улеснява живота ни и решава един често срещан проблем…и най-важното – прави го безплатно.