Aко сте собственик на Sony PlayStaion 4 вероятно ви се е искало да има как да блокирате досадните реклами, които се появяват на началния екран. По този начин ще можете да се фокусирате изцяло върху любимите си игри и приложения, без  да се налага да отвличате вниманието си от нещата, които компанията се опитва да ви препоръча. 

 

Много хора вече се оплакаха, че виждат реклама на Destiny 2 придружена от бутона "Buy Now" на началния екран. Toва е досадно и заема пространство за икони. Добрата новина е, че има как да блокирате рекламите, които Sony ви показват. За да го направите трябва да следвате следните стъпки, информира MakeUseOf:

 

 

1. Отворете началния екран и скролнете до реда с икони, който е разположен над игрите ви и от дясната част на менюто изберете "Settings".

 

2. Открийте и отворете раздела "System Entry.

 

3. Обърнете внимание на секцията "Automatic Downloads" и кликнете върху нея.

 

4. След като го направите ще видите секцията "Featured Content". Махнете отметката пред името и така ще спрете рекламите.

 

5. Последната стъпка е да изтриете напълно рекламата на Destiny 2, която ви се показва на началния екран. Това може да стане като маркирате иконата и изберете последователно "Оptions>Delete".

 

Вижте игрите за PlayStation 4 смартфон ще могат да се управляват и от смартфон