Милиони потребители всеки ден използват приложенията и услугите на Google. Ако сте имали проблем с тях вероятно поне веднъж ви се е искало да има как да се свържете директно с компанията. Първата възможност в това отношение е да изпратите имейл до отдела за техническа поддръжка и да изчакате да ви отговорят. През последните години Google се стараят да улеснят максимално диалога между тях и хората по цял свят. Ето защо днес комуникацията с технологичния гигант е изключително лесна задача.

 

Google предлагат опция да се свържете с тях в специален чат, но тази опция е налична само в някои държави, предаде MakeUseOf. Все пак в официалната им страница е публикувана детайлна информация за всички офиси на компанията по цял свят, която е придружена от адреси и телефонни номера. Потребителите също така могат да видят и линк с навигация до съответната локация в Google Maps. Всички тези данни за офисите в Европа можете да откриете като кликнете на този линк.

 

 

Тук е момента да споменем, че Google нямат представителство за всяка държава, което важи и за България. Най-близките офиси до страната ни са в Истанбул и Атина. За да се свържете в реално време с отдела за поддръжка на Google трябва да отворите Troubleshoot секцията на съответната страница. Ако функцията не е достъпна винаги можете да изпратите имейл до компанията. Все пак най-добрият начин за свързване си остава телефонния номер.

 

Вижте как да променим езика на профила си в Google