Независимо от пандемията с COVID-19, лятото си остава сезонът в който си почиваме най-активно и планираме пътешествията си. Те могат да бъдат както в България за уикенда, така и извън нея за малко по-дълго време, до някоя от дестинациите след които няма да ни се налага да оставаме под карантина.

 

 

Всяко пътуване обаче е свързано с подготовка и най-неприятната част от нея е събирането и опаковането на багажа. Вероятно ви се е случвало да искате да поберете повечко дрехи в по-малка чанта? Практиката показва, че това е доста често срещано явление, особено при дамите, които искат да вземат със себе си целия си гардероб…ако е възможно.

В това видео ще ви покажем няколко хитрости при сгъването на дрехи, които ще ви позволят да поберете в куфара си колкото се може повече, без да губите ценно пространство. Техниката на сгъване не е никак сложна и със сигурност ще се справите.

Още повече, че видеото е направено от човек във физически неравностойно положение и както е видно, той се справя с лекота със задачата. Опитайте и вие да опаковате така багажа си преди следващото пътуване.

 

 

При нискотарифните авиокомпании, допълнителният багаж се заплаща и то с доста висока цена. Ако сте тръгнали на бюджетно пътуване, следвайки стъпките, които са показани във видеото, можете лесно да поберете в раница или малка чанта от ръчният си багаж - два чифта дънки, шорти, няколко тениски, бельо, чорапи, бански и джапанки. Напълно достатъчно, че да изкарате седмица от лятната си ваканция, без да се лишавате от нещо.

 

Още от Digital.bg: Как да намалим риска от заразяване с коронавирус по време на пътуване със самолет