За всеки, който обича филми и телевизионни предавания, Netflix е раят на земята. Наскоро услугата се разшири и сега са обхванати 130 страни, а и беше добавено много ново съдържание. За съжаление обаче, все още има страни, които не се поддържат от Netflix, а и библиотеката с филми не предлага едни и същи заглавия навсякъде.

 

Как можем да гледаме всичко на Netflix, независимо от това къде живеем? Според Make Use Of има 2 начина да гледаме Netflix без значение каква е локацията ни. Ето кои са те:

 

Начин 1: С VPN

Virtual Private Network или VPN ви позволява да създадете сигурна връзка до друга мрежа през интернет, но може да се използва за достъп до блокирани сайтове, като например Netflix. Има много доставчици на VPN услуги, които можете да използвате. Някои предлагат услугите си безплатно, други изискват абонамент. Без значение коя VPN услуга ще използвате, процесът е много прост.

- Инсталирайте и включите вашия VPN.
- В VPN, изберете страната, чиято Netflix библиотека, искате да разглеждате.
- Стартирайте приложението Netflix или посетете уеб сайта на Netflix.

 

Начин 2: С Smart DNS

За разлика от VPN, Smart DNS не превежда данните през посредник между вас и сървъра на Netflix, така че е по-бърз метод. Освен това, процесът е много лесен. Двете Smart DNS приложения за Netflix, които е добре да проверите са Smartflix за Windows и Mac, както и Getflix за Android и iOS.

- Инсталирайте и включете вашето Smart DNS приложение, което е съвместимо с Netflix.

- Влезте в Netflix профила си и ще може да видите цялата Netflix библиотека от всички страни.

 

Вижте три лесни начина да скриете IP адреса си