Постоянното получаване на известия може да бъде прекалено досадно. Също така и можете да изпуснете някое важно от десетките известия, които седят на смартфона ви.
В повечето случаи такива са съобщенията във вашата Gmail поща. How-To-Geek, ни показват как да настроим така нашата Gmail поща, че да не изпуснем, някое важно съобщение.

 


Първо отворете приложението на вашия Android смартфон и влезте в акаунта си. Ако нямате такъв, можете да си направите за секунди.
Докоснете трите линии в левия ъгъл за да изведете менюто с настройки. Ако имате няколко пощи в Gmail, трябва да изберете коя точно ще използвате за получаване на известия.
Намерете секцията “Известия”. Натискайки я ще ви излезнат опции, от които трябва да изберете „Всички“, „Само с висок приоритет“ или „Без“.

 


След това докоснете „Известия за входящи съобщения и изберете желаните настройки за известия или докоснете „Управление на извесията“. Може също да се наложи да активирате известията от Gmail  чрез насройките на вашия Android.
Сега от основния си екран за настройки отидете в секцията „Приложения и известия“ и след това изберете приложението Gmail и разрешете известията. Там също така можете да зададете желаните от вас настройки за уведомяване.

Още от Digital: Как да управляваме спам съобщенията в Gmail