Има потребители, които понякога прекарват целия си ден в изпращане и получаване на електронна поща и мигновени съобщения, както и в публикуване на коментари в социалните медийни сайтове като Facebook, например.

 

Ако вие обаче сте от хората, които от една страна цените времето си, а от друга не искате да се лишите от привилегията да комуникирате с приятели, близки и колеги, може да спестите време като обедините имейл акаунтите си, както и тези в социалните мрежи.

 

За да направите това ще имате нужда от Digsby. Тази незаменима услуга ви позволява да управлявате множество ваши акаунти от едно място.

 

1. За да изтеглите Digsby отидете на официалната страница на услугата и кликнете върху бутона Free Download. Когато изтеглянето завърши, отворете файла и следвайте инструкциите стъпка по стъпка за инсталиране. Вие ще бъдете помолени да създадете профил с вашия имейл адрес.

 

2. Създайте си профил. След това влезте в някой от акаунтите си, които искате да използвате от Digsby. Ще видите съобщенията в страничната лента. Digsby ви позволява да свържете вашите Gmail, Yahoo, Facebook, Twitter, LinkedIn, имейл акаунти и други. Когато някой ви изпрати съобщение през една от тези услуги, Digsby ще ви уведоми, а вие може да го отговорите директно от Digsby.

 

3. Можете също така да изпращате съобщения директно от Digsby или можете да използвате Digsbyза  да изпращате автоматични съобщения.

 

Вижте четири начина да върнем вече изпратен имейл