Премиерата на iPhone 13 серията ще изостри сериозно конкуренцията при смартфоните в края на 2021г. Аpple са уверени, че новите им флагмани ще бъдат най-продаваните устройства в световен мащаб през четвъртото тримесечие на годината. Прогнозите им са оптимистични, заради впечатляващите подобрения в iPhone 13 и очакваното високото търсене на потребителите към гамата.

Най-интересните характеристики на устройствата включват дисплеи с LTPO OLED технологията и честота за опресняване на кадрите от 120Hz, мощните Apple A15 Bionic процесорите и по-добрите камери. Новите модели също така работят с iOS 15, която на свой ред предлага допълнителни оптимизации и функционалности.

Apple дълго време не променяха визията на началния екран в iPhone, но това се промени с включването на уиджети в iOS 14. Тази функция е една от множеството възможности за персонализация, които предлага Android. Именно заради това Google публикуваха няколко насоки, с които можете да направите iPhone 13 да изглежда повече, както устройствата с Android, съобщава TimesOfIndia.

 

 

Компанията препоръчва да използвате колкото се може повече уиджети, както и приложенията на Google. Така например е възможно да сърфирате в интернет, да следите навигацията, да стартирате любимите плейлисти с икони за бърз достъп до Google, Google Maps, Google Fit или YouTube Music. Използването на уиджети ще промени изцяло начина, по който използвате iPhone.

Smart Stacks е полезно решение, което позволява да поставяте няколко уиджета един върху друг по същия начин, както добавяте приложения в папки. Използвайте Google Chrome като браузър по подразбиране, за да се възползвате от всички предимства, които предлага екосистемата на Google.

В заключение ще отбележим, че браузъра на компанията включва интеграция на Spotlight за още по-прецизно търсене на информация.

 

Oще от Digital: Как да настроим честотата на опресняване на дисплея на iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max