Най-популярната видео услуга в интернет предлага впечатляваща селекция от видео съдържание, която трудно ще откриете в конкурентна платформа. YouTube е оптимално решение независимо къде се намирате и какво използвате. Google също така са доста активни в опитите да ни стимулират да прекарваме повече време в своите профили.

Премиум версията на YouTube предлага опция за изтегляне на файловете с висока резолюция, поддръжка на офлайн режим и премахва досадните реклами.

Алгоритмите на компанията за препоръчване на съдържание също са изключително полезни. Докато гледате дадено видео можете да видите интересни клипове, които са на сходна тема и вероятно бихте харесали. По този начин лесно може да откриете нова музика или видео клипове, с които да се забавлявате от YouTube на своите устройства.

Няма как да не ви се е искало да може да изтеглите дадено видео от услугата и да го слушате като MP3 файл от предпочитания музикален плейър.

 

 

Eдин от най-удобните начини да го направите е приложение с името 4K YouTube to MP3. Заглавието вече има актуализиран дизайн, който допълнително ще улесни конвертирането на видео в MP3 файлове от вашите профили. След като инсталирате програмата на компютъра трябва само да добавите URL адреса на желаното видео.

Вградената търсачка на 4K YouTube to MP3 също е доста полезна в откриването на желаното съдържание. Изберете "Paste Link" бутона в горния ляв ъгъл, за да поставите линка към желаното видео. Поддържани са няколко различни файла, като MP3 е активна функция по подразбиране, но са предвидени още M4A и OGG форматите.

 

Още от Digital: YouTube ще позволи да споделяме части от видео клиповете онлайн