Ако често ви се налага да изтегляте файлове на вашия смартфон или таблет, избора на Save функционалността, предоставена от повечето устройства не е много удобна.

Причината е, че често се чудим кое е точното местоположение на файловете, които сме изтеглили или пък се ядосваме че те са изтеглени частично поради нестабилна връзка, или че не можем да сваляме файлове извън определени размери.

 

За щастие, има приложения на трети страни за изтегляне на файлове, които заобикалят тези проблеми. Нещо повече, те разполагат с алгоритми, за да се ускорят изтеглянията. Ако искате да разберете кaк да изтегляте и управлявате файлове в Android, разгледайте информацията на Phone Arena.

Download Manager Pro

DMP е мощно приложение, което подобрява скоростта на изтеглянията и се интегрира с вашия уеб браузър като може да сваляте толкова файлове, колкото искате, без ограничение. Приложението не ви ограничава в размера на изтегляния файл, което означава, че можете да изтеглите файлове, по-големи от 2 GB. С вградения Media Downloader може да вземете видео и музика от стрийминг сайтове.

Download Manager Accelerator

С това безплатно приложение може да изтеглите и управлявате всякакъв вид или размер файл на мобилното си устройство. То предлага надеждни „Pause“ и „Resume“ функции, както и възможност за изтегляне на файлове само когато сте свързани с Wi-Fi мрежа. Приложението се отличава с опростен и изчистен потребителски интерфейс, както и с възобновяване на прекъснатите изтегляния без загуба на данни.

Advanced Download Manager

Това супер мощно приложение ви позволява да изтеглите до три файла едновременно и е в състояние да използва линкове от Android браузъри и клипборда на устройството. Приложението също възобновява прекъснатите изтегляния без загуба на данни, поддържа изтегляне на SD картата на Lollipop и Marshmallow устройства и можете да изтеглите файлове, по-големи от 2 GB.

 

Вижте най-добрите легални уеб сайтове за изтегляне на MP3 файлове