Използването на електронни подписи към имейлите, които пращаме е много полезен инструмент за комуникация особено, когато в тях се съдържа важна информация за нас или за техния получател. Microsoft Outlook е една от най-популярните услуги сред потребителите за тази цел и включва много интересна функционалност, за която вероятно не сте предполагали. Благодарение на нея всеки от нас разполага с възможността да използва различни електронни подписи, в зависимост от съдържанието, което праща в своите имейли, което определено е доста удобно, предаде MakeUseOf. 

 

Ако искате да се възползвате от тази функция можете да го направите много лесно като отворите File менюто в Microsoft Outlook менюто и кликнете върху раздела Options. След това ще видите опцията Mail в лявата част, където е необходимо да изберете Signatures бутона, който ще ви отвори допълнителен прозорец във вашия профил. Именно от тук разполагате с възможността да създавате няколко различни електронни подписа с New бутона и да ги запазите в акаунта си. 

 

В дясната част ще видите функциите New Messages и Replies/Forwards, с които да изберете кой от подписите ви да се използва за определен тип съобщения и след това да започнете да ги използвате в своите имейли. Разбира се във всеки един момент разполагате с опцията да ги променяте, редактирате или изтривате, в зависимост от вашите предпочитания и така да се възползвате от пълния потенциал на Microsoft Outlook. Електронните подписи са чудесен начин да привлечете вниманието на себе си или да придадете повече важност на имейлите, които пращате от популярната услуга на компанията.

 

Вижте как да синхронизираме Android джаджа с Microsoft Outlook