Tърсачката на Google несъмнено е най-бързия и лесен начин да откриваме информация в интернет. Въпреки това компанията непрестанно тества нови функции, които допълнителнo да улеснят работата ни и да направят този процес в максимално приятна задача за всички. Google иска не само да отговарят бързо на заявките ни, но да знаят какво харесваме и предварително да ни препоръчват неща свързани с личните ни интереси. Една от последните идеи е емисия с новини, която показва персонализирано съдържание и се казва Feed. 

 

Досега тази функция бе налична единствено за потребителите в САЩ, но вече е достъпна в глобален мащаб. Feed се показва в самото Google приложение на смартфоните с Android, но в близко бъдеще ще може да се използва и от устройствата с iOS, предаде Engadget. Ако искате да тествате Google Feed е неoбходимо да стартирате Google приложението или да плъзнете пръста си вляво от началния екран. Функцията ще стартира специална емисия с интерактивни карти, показваща статии с нещата и темите, които харесвате. 

 

 

Така можете да разберете къде има концерт на любимата ви група, резултата от среща на любимия ви отбор, да видите нови трейлъри на филми с актьори, които харесвате и др. Google Feed взема предвид всичките ви предпочитания, за да филтрира информация в различни категории, които са съобразени изцяло с вашите предпочитания. Ако не харесвате дадена статия с едно плъзгане на пръста я премахвате от емисията и повече няма да ви се показва съдържание свързано с конкретната тема.

 

Вижте пет полезни начина да търсим по дата в Google