Сделката за придобиването на TikTok продължава да предизвика широки дискусии, като крайното решение се очаква след броени дни. Докато очакваме да научим за каква цена ще бъде продаден бизнеса на компанията на американския пазар разбираме за интересно подобрение в мобилното приложение.

Новата функционалност се казва TikTok Stitch и е разработена да предостави допълнителни възможности за създаване на креативно съдържание. Потребителите ще могат да използват части от клипове на други хора и да ги добавят към своето видео, което споделят в TikTok

Компанията определя TikTok Stitch като още по-вълнуващ начин да се забавлявате и колаборирате с любимите си профили в приложението. По подобие на функцията Duel също ще можете да изрязвате кадри от видео на друг акаунт и да го прибавите към собствено видео, за да разкажете още по-добре своята история.

Сливането на кадри между два клипа още повече забавление и ще ви позволи да общувате още по-свободно с любимите хора в TikTok.

 

 

За да изпробвате какви са възможностите на Stitch трябва да изберете видео, което харесвате и искате да добавите към своя клип. След това изберете "Share" бутона за споделяне, където ще видите новата опция "Stitch" в долната част на интерфейса, съобщава AndroidPolice.

Добре е да знаете, че ограничението е кадъра да е с продължителност от максимум пет секунди. Разбира се е предвидена опция да добавите и собствена част от клипа. Можете да подберете желаната сцена от слайдера, да изрежете и подобрите съдържанието със собствена част от видеото. 

Всеки потребител ще разполага със свободата да избере дали неговите клипове да са достъпни в TikTok Stitch. Toва ще е възможно от нова секция в "Privacy and Safety" менюто на мобилното приложение. Всеки клип, който се обработва с функцията ще споменава и включва линк към оригиналното видео, от което добавяте кадри. 

Със сигурност TikTok Stitch ще накара потребителите да бъдат още по-активни в своите профили.

 

Още от Digital: Шефът на TikTok напусна след 100 дни в компанията