Eдва ли има по-подходящ момент добронамерено да се опитате да стреснете любимите си хора от днешния. Ако кроите планове да изплашите подобаващо приятел за Хелоуин ви съветваме да се насочите към Facebook. Социалната мрежа е подготвила няколко атрактивни функции в News Feed, Messenger и камера приложението, с които да поддържа духа ви за предстоящия празник.

Компанията вече започна да изпраща нотификации, за да ни информира за aтрактивни събития свързани с Хелоуин, които ще се случат в близост до нас.

 

 

Това не е единствената изненада на социалната мрежа, тъй като вече можем да използваме три фонови изображения към постовете си, които са вдъхновени специално от Хелоуин. На тях са изобразени традиционната за празника комбинация от прилепи, тикви и зомбита, предаде Mashable.

По този начин ще можете да придадете допълнително настроение на приятелите си, като ги поздравите със съобщения за Хелоуин. Допълнителни стикери и фото филтри ще са достъпни от камера приложението за смартфони на Facebook. 

 

 

Благодарение на тях можете лесно да персонализирате своите снимки, видео клипове, чатове и излъчвания на живо. Камерата в Messenger вече предлага няколко костюма, с които да стреснете приятелите си, докато си говорите в реално време.

За да видите новото съдържание трябва единствено да стартирате видео разговор или част сесия и да изберете от менюто в долната част колекцията от АR филтри и ефекти. Физическото празнуване на Хелоуин през тази година не е подходяща идея заради пандемията, но Facebook Messenger ще ви позволи да се позабавлявате виртуално и да се заредите с подходящо настроение.