Остават броени часове до дългоочакваната премиера на iPhone 13 серията. Устройствата са обект на много спекулации през последните седмици. Вече знаем част от техническите характеристики и подобренията, които ще ни предложат тазгодишните флагмани на Apple.

Потребителите вероятно ще останат доволни от качествата на LTPO OLED дисплеите на iPhone 13, които са произведени от Samsung. Новите смартфони ще бъдат първите с този бранд, които поддържат 120Hz честота за опресняване на кадрите. Apple ще използват по-бърз процесор, по-мощни батерии и по-добри камери в iPhone 13.

Събитието ще се проведе под слогана "California Streaming" и вероятно ще бъде свързано с още няколко премиери. Анализаторите смятат, че Apple ще използват случая, за да ни покажат Apple Watch Series 7, който се очаква да има различен дизайн. Аудио слушалките AirPods 3 също може да бъдат представени на предстоящото събитие.

 

 

Виртуалната премиера ще може да се гледа от много фенове на компанията, тъй като ще се излъчва в реално време онлайн. Ако искате да следите най-интересното от голямото събитие на Apple ще можете да го направите директно от официалния им уеб сайт. Възможно е също така да гледате, чрез Apple TV приложението или в YouTube профила на технологичния гигант.

Официалният старт на събитието ще бъде даден в 20:00 часа българско време. Трябва да отбележим също, че стрийма в Apple.com ще се поддържа от водещи браузъри като Safari, Firefox и Chrome. Новите устройства на компанията, които ще видим след часове ще имат важно значение за Apple и ще изострят конкуренцията през последното тримесечие на 2021г.

 

Oще от Digital: Каква ще е цената на iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max