Смартфоните са предпочитана технологична джаджа, тъй като имат голямото предимство да бъдат навсякъде с нас в ежедневието ни. Компактните им размери улесняват носенето им в чанта или джоба, позволявайки да използваме широкия набор от функционалности във всяка ситуация.

Независимо дали сте заредили навигация, докато шофирате, четете електронна книга в метрото, слушате музика в парка, търсите информация в интернет винаги можете да разчитате на смартфоните.  

В същото време телевизорите за центъра на интерактивното изживяване в интелигентните домове.

Новите модели на производителите впечатляват с ултратънките размери, футуристични дизайни, невероятните дисплеи и което е по-важно с големите си екрани. Това е първата видима разлика между телевизорите и смартфоните.

Мобилните джаджи, обаче имат още едно голямо предимство: приложенията и смарт функциите, които предлагат. Докато телевизорите обикновено са ограничени до гледане на телевизия или филми.

Модерните технологии, обаче имат решение и на това ограничение, което не изисква да си купувате нов телевизор. Практично решение е избора на смарт джаджи като Smart TV Box H96 Max, която ще преобрази и вдъхне нов живот на стария телевизор.

 

 

Умната TV Box джаджа ще ви предостави удобен и бърз начин да се наслаждаватe на мултимедия, но също да работите с Android приложения на големия екран на телевизора и да добавите към него важни смарт функционалности и онлайн телевизия.

 

 

Гледането на платформи като, YouTube, Netflix, Аmazon Prime, Hulu и др. по този начин ще превърне дома ви във виртуален хъб за колекцията от любимо съдържание.

H96 Max също така поддържа 4K резолюция, което е подходящо за ексклузивните примери на нови продукции, но също така разполага с USB 3.0 конектор за лесен трансфер на файлове от периферни устройства като външни хардове и USB флашки.

Работата с приложения за Android налага единствено да се логнете в своя акаунт в Google Play. Ако свържете допълнителна мишка или клавиатура с вградените портове или чрез Bluetooth 4 можете да придадете съвсем друго измерение на концепцията за забавление с мобилни игри. Максималната скорост за пренос на данни с технологията е 867Mbps.

H96 Max позволява по същия начин да стартирате аудио файлове на вградените колони на телевизора. Компактната джаджа се захранва от четириядрен процесор Amlogic S905X2, който използва ARM Cortex-A53 архитектура и има работна честота от 2GHz.

Вградената памет е 64GB, но няма да сте лимитирани до този капацитет, тъй като е предвиден слот за microSD карта. Хардуера включва още 4GB SDRAM памет.

Поддръжката за Android 9.0 гарантира, че потребителския интерфейс е достатъчно интуитивен за работа от телевизора. Освен широкия набор от предварително инсталирани приложения H96 Maх се предлага в комплекта с дистанционно, което има вграден микрофон за гласово търсене.

Дори да нямате достъп до Wi-Fi мрежа може да използвате LAN кабел или Hot Spot функцията на смартфона за интернет връзка.

На практика тази компактна и достъпна джаджа осигурява просто и универсално решение на проблема с достъпа до любимите мултимедийни файлове, приложения и игри.

 

 

Aко гореизброените спецификации все пак не ви задоволяват ви препоръчваме Smart TV Box H96 Mini, като тази версия предлага двойно повече памет от 128GB и може да възпроизвежда 6K резолюция. Плавната работа при мултитаскинг с няколко приложения се гарантира от Allwinner H6 процесор, който има четири Cortex-A53 ядра и 4GB SDRAM памет.

H96 Mini също така поддържа Wi-Fi a/b/g/n/ac и предлага всички подобрения в Android 9.0 Pie.

Дизайнът също привлича внимание, но определено опцията за гледане на 6K видео и ултракомпактните размери са най-големите предимства на H96 Mini.

Разнообразното портфолио от атрактивни продукти на достъпни цени на Smartfonix включва и още една бюджетна версия на стрийминг джаджата.

Това e H96 Mini с 6K видео и 4GB RAM, но с 32GB вградена памет. В този случай имате същия процесор, както в 128GB версията, както и двуканалния 2.4/5G Wi-Fi модул, но на по-изгодна цена и по-малко вградена памет.

 

Още от Digital: Два лесни начина да свържем Android смартфон с телевизор