Официалната премиера на дългоочаквания iPhone 8 ще е стане факт на 12 септември. Много малка част от феновете на компанията ще имат привилегията да гледат на живо събитието. За всички останали остава възможността да наблюдаваме онлайн голямата премиера, която ще се проведе в Steve Jobs Тheater в новия кампус Apple Park в Купертино. Очаква се на тази дата да видим два смартфона, които предсталяват актуализирани версии на iPhone 7, както и изцяло новия iPhone 8.

 

Aко имате устройство с iOS ще можете лесно да гледате събитието, тъй като компанията ще осигури официален стрийминг в реално време от премиерата. За да го стартирате кликнете върху този линк, предаде PhoneArena. Все пак има няколко важни ограничения, които трябва да знате. Собствениците на iPhone, iPad и iPad трябва да използват iOS 7.0 или по-висока версия на платформата и да сърфират от браузъра Safari. Компютрите с Mac е нужно да са ъпдейтнали до поне macOS 10.8.5 и Safari 6.0.5.

 

Втората и третата генерация на Apple TV също ще може да излъчва в реално време събитието. В този случай потребителите трябва да са получили софтуерен ъпдейт за 6.2 версия на платформата. Ако имате устройство с Windows 10 можете да наблюдавате в реално време премиерата, но за целта трябва да използвате браузъра Microsoft Edge. Предстои да видим дали и устройства с алтернативни платформи ще могат да гледат на живо премиерата на iPhone 8.

 

Вижте iPhone 8 ще струва $1100 според JP Morgan