Броени часове ни делят от премиерата на следващата генерация смартфони на Apple. Компанията ще проведе специално събитие, на което ще видим три нови модела. Последните данни в интернет разкриват, че предстоящите смартфони на Apple ще се казват iPhone 11, iPhone 11 Pro и iPhone 11 Pro Max . Добрата новина за всички нас е, че технологичният гигант ще спази традицията от предходните години и ще излъчва на живо премиерата. По този начин милионите фенове на Apple могат да станат съпричастни и в реално време да видят какви са подобренията в смартфоните

 

 

Събитието ще е свързано и с премиерата на Apple Watch 5.  Най-лесният начин да гледате на живо премиерата на iPhone (2018) е да използвате официалния уеб сайт на Apple, информира BGR. Aко отворите страницата ще видите, че има специална секция за предстоящото събитие на 10 септември, от която да стартирате стрийма. Имайте предвид, че събитието ще започне в 20:00 ч. българско време.

 

Любопитно: Премиерата на iPhone 11, 11 Pro и 11 Pro Max ще намали цената на по-старите модели с 30%

 

Компанията традиционно излъчва на живо събитията в своя уеб сайт и в приложението си за tvOS. Този път Apple за първи път ще позволят на милионите си фенове по цял свят да стриймват в реално време премиерата в YouTube, съобщава TechSpot. Цените на трите устройства на глобалния пазар се очаква да варират между $750 и $1100. Продажбите стартират от 20 септември или десет дни след премиерата.

 

Eдно от най-сериозните подобрения ще е свързано с камера системите на iPhone 11 серията. Новият Аpple A13 процесор ще гарантира с около 20% по-висока производителност, а iOS 13 ще предложи редица допълнителни функции и оптимизации, които ще удължават живота на батерията.

 

Oще от Digital: Как най-лесно да прехвърляме снимки от iPhone на компютъра