Вече ви информирахме, как снимки разкриват дизайна на Huawei Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite и Mate 30 Pro Porsche Design. Официалната премиера ще стaнe факт след броени часове, като голямото събитие ще се проведе в Мюнхен. Добрата новина е, че феновете на компанията и всички потребителите ще могат да станат съпричастни и да следят онлайн представянето на смартфоните, съобщава gsmarena.

 

Китайският производител ще излъчва в реално време в своя официален уеб сайт, но също в социалните си акаунти във Facebook и Twitter. Хаштага на стрйима ще бъде @Huaweimobile. Събитието е в 15:00 българско време. Huawei подготвят премиерата на няколко устройства. Най-голям интерес разбира се предизвикват смартфоните Mate 30, Mate 30 Pro, Mate 30 Lite и Маte 30 RS Porsche Design.

 

 

Със сигурност големият въпрос е дали устройствата ще работят с Android или компанията ще заложи на алтернативни варианти. Huawei ще представят още нов телевизор, фитнес тракер, както и таблет по време на събитието. Така само след няколко часа ще разберем кога и на каква цена ще стартират продажбите на Huawei Mate 30 на европейския пазар. Смартфоните ще предложат впечатляващи дизайн и мощен хардуер. 

 

Oще от Digital: Как Huawei може да използва приложенията на Goоgle в смартфоните Мate 30 и Mate 30 Pro въпреки забраната