Google ще приковат вниманието на технологичната индустрия с "Made By Google" събитието, което ще стартира след броени часове в Ню Йорк. Компанията се очаква да представи няколко нови продукта и основният фокус е третото поколение на смартфоните Pixel. Новите смартфони вече са обект на множество спекулации в интернет и Google планират да задоволят подобаващо интереса на потребителите.

 

Събитието ще се стриймва на живо в официалните акаунти на компанията в популярни платформи като YouTube и Тwitter и ще започне в 18:00 българско време днес. Очаква се да е с продължителност около 60-70 минути, съобщава Mirror.Co.Uk. Новите смартфони ще предложат двойни камери и опция за безжично зареждане. Google Pixel 3 и Pixel 3 XL ще имат Snapdragon 845 процесор с 4GB RAM и 64GB/128GB памет.

 

 

Другите нови продукти ще включват таблета Google Pixel Slate и нова версия на безжичните слушалки Pixel Buds. Компанията вероятно ще разкрие повече детайли за плановете си в пазара на умни часовници на предстоящото събитие. Ако обърнем внимание на предните две години можем да сме сигурни, че продажбите на Google Pixel 3 ще стартират до края на месеца. След броени часове ще знаем и официалната цена за Европа.

 

 

Oще от Digital: Смартфоните Google Pixel 3 и Pixel 3 XL ще се продават в четири различни цвята