Oстават само броени часове до дългоочакваната премиера на Samsung Galaxy Note 20. Предстоящото събитие ще бъде свързано с представянето на още няколко продукти Всички нови устройства, които ще видим  на Galaxy Unpacked Аugust 2020 ще имат ключов означение за Samsung в мобилната индустрия.

Съображенията за сигурност предизвикани от пандемията са причината събитието да се проведе изцяло виртуално. Samsung ще улеснят максимално своите потребители, тъй като ще излъчват на живо премиерата в своя официален уеб сайт. 

Разбира се ще можете да гледате и в социалните канали на корейския производител във Facebook, както и в YouTube. Oфициалния старт на Galaxy Unpacked Аugust 2020 е предвиден за 17:00 българско време. Всъщност това ще бъде второто голямо събитие на Samsung за календарната година, като този път ни очакват още повече премиери.

 

 

Водещият акцент на премиерата ще бъде Samsung Galaxy Note 20, който ще предложи по-добър дисплей, камери и по-прецизен стилус S-Pen. Стандартната версия ще има 6.7-инчов дисплей, като основната кaмера ще бъде със 108МР резолюция.

Бързата скорост ще се гарантира от Qualcomm Snapdragon 865+ процесор, който е допълнен от 12GB RAM.Очакват ни и по-големи батерии. 

Портфолиото на Samsung ще включва още няколко устройства, сред които Samsung Galaxy Z Fold 2. Гъвкавият смартфон ще се отличавa с променен дизайн, както и а по-голям 6.2-инчов вътрешен дисплей. Когато е разгънат ще предложи 7.7-инчова тъчскрийн повърхност с честота за опресняване на кадрите от 120Hz.

Най-вероятно ще видим още смарт часовника Samsung Galaxy Watch 3, таблета Samsung Galaxy Tab S7, както и слушалките Galaxy Buds Live. Възможно е дори да бъдат представени и други устройства на Galaxy Unpacked August 2020.

 

Още от Digital: Ето каква може да бъде цената на Samsung Galaxy Note 20, Note 20 Ultra и слушалките Galaxy Buds Live (Видео)