Живеем във времена на безкрайни възможности, въпреки в условията на пандемия да не ни се струва така.

Ето един пример, гледането на телевизонни програми отдавна не е привилегия само за тези, които имат телевизор. През по-голямата част от ХХ век единствените начини за гледане на телевизия беше чрез излъчвания по ефира и кабелни сигнали.

Полезно: Как да гледаме онлайн телевизия на телевизор без смарт функции

Днес имате ли надеждна интернет връзка може да гледате любимите си телевизионни канали безплатно, при това не само на телевизора, но и на компютъра и дори на мобилното си устройство.

Възможно ли е да гледате безплатно телевизионни канали? Да, разбира се! Ето къде можете да направите това:

Любопитно: Как да свържем всякакви устройства към телевизор без смарт функции

1. bgtv-online.com

Тук ще намерите изобилие от канали, които може да гледате без да се налага да се регистрирате преди това.

Каналите са подредени по жанрове в удобна лента, разположена в дясно, за лесно навигиране. Сайтът не излъчва нито една телевизия. Потребителите се препращат към официалните уеб страници на всяка медия, за да не се нарушават авторските права.

Голямо предимство е и представянето на програмата за отделните канали.

2. tvbulgarialive.com

Сайтът предлага възможност да гледате българските телевизионни канали онлайн в HD резолюция, при това напълно безплатно.

Сайтът е без реклами и е защитен от вируси и злонамерено съдържание, поне така твърдят създателите му. Освен това се поддържат всички устройства и платформи. Трябва само да отидете на страницата "Watch TV" и ще бъдете отведени до мястото, където можете да избирате канали.

3. onlinetv.bg

Online TV е сайт за безплатно гледане на онлайн телевизия. Може да гледате на живо български и чуждестранни музикални, спортни, новинарски, бизнес и други телевизионни канали.

Сайтът не излъчва нито една телевизия. Потребителите се препращат към официалните уеб страници на всяка медия.

4. gleday.com

Gleday е прекрасен портал за български телевизионни програми, където със сигурност ще откриете и вашите фаворити.

Без излишно съдържание, без реклами - какво повече може да желаем от една такава услуга. За удобство има лента за търсене, на която може да разчитате по всяко време, ако знаете точно какво търсите.

 

Вижте квантовият интернет скоро може да стане реалност