Всеки един от нас обича да слуша музика. В днешно време има много начини, по които можем да слушаме любимите си песни. По-старото поколение все още си пази своите любими парчета на поостарялите вече MC касетки или компакт дискове. Други ги съхраняват на твърдия диск на своя компютър или лаптоп, а трети използват онлайн платформите за слушане на музика.
Има дори начин да добавите любимите си парчета в потребителския си профил във Facebook. How-To-Geek ни показват в няколко стъпки как да направим това.

 


За да добавите музика към вашия Facebook профил, започнете първо с инсталирането на самото приложение (ако то вече не е инсталирано на вашето смарт устройство). То е налично както за Android така и за iOS оперционни системи. След като напишете потребителското име и паролата си влезте в директорията „Профил“. Оттам плъзнете надолу и ще намерите секция „Музика“.
След като влезнете в споменатата секция докоснете знака плюс (+), за да добавите песни към вашия профил.
След това ще ви се отвори лента с търсачка, както и списък с най-популярните търсения от потребителите за песни. Докоснете горе в лентата за търсене, за да намерите любимата си песен, изпълнител или албум. След като сте избрали вашите заглавия натиснете „Добавяне“ ,за да ги сложите във вашия профил.

 


След като песента бъде добавена в профила ви, тя автоматично се задава като публична. Тоест всеки, който може да прегледа вашия профил, също може да види песните, които сте си добавили. Директорията с вашата музика се намира точно до тази на снимките, които сте качили в социалната мрежа.
Това е доста лесен и дори забавен начин да разнообразите профила си във Facebook. А защо не и вашия избор на песни да бъде начин ,с който вашите приятели в социалната мрежа да могат да послушат хубава музика.

Още от Digital: Facebook ще конкурират Zoom с новата функция за групови разговори Messenger Rooms