Понякога чувствате ли се ‘изгубени‘ в този бързо променящ се дигитален свят? Ако напоследък сте виждали ваши приятели или колеги да използват емотикони в темата на имейлите си, навярно това усещане се е засилило още повече във вас.

 

Не се отчайвайте! От Hongkiat ще ни покажат как да добавяме емотикони в темата на имейл. Дори и за първи път да чувате за тази възможност, не пропускайте възможността да научите нещо ново и да впечатлите колеги и приятели.

 

1. Добавяне на емотикони с FSymbols

За да започнете, отидете на страницата на FSymbols. Тук ще видите колекция от най-често използваните емотикони, които са съвместими с много платформи – Apple устройства, Windows, Facebook и Twitter. Харесайте някой емотикон и кликнете върху него. Емотикона ще се маркира, готов да бъде копиран. Просто го копирайте и поставете на желаното място, което в случая е полето за тема на имейла.

 

2. Добавяне на емотикони с MailChimp

Ако използвате MailChimp, трябва да знаете, че наскоро бе въведена възможността за добавяне на емотикони в полето за темата на имейла. Когато започнете да пишете нов имейл, ще намерите икона на усмивка в полето за темата. Изберете този емотикон, който ви харесва за да го въведете като част от темата на имейла.

 

Вижте какви грешки правим, когато пишем темата на имейл