Sony проведоха успешна кампания за финансиране на Reon Pocket - преносима джаджа, която функционира като климатик. Устройството се захранва от смартфон и може лесно да се постави и носи под ризата. Компанията вече е готова с второто поколение на Reon Pocket, което показва ангажимента на Sony към този продукт.

 

 

На пръв поглед новата версия изглежда по същия начин, както Sony Reon Pocket, но използва по-добри хардуерни компоненти. Според официалните данни можем да очакваме два пъти по-бърза система за охлаждане и абсорбция на топлината в Reon Pocket 2.

Taзгодишният модел е по-удобен за носене и включва аксесоар за врата, с който лесно да се използва с дрехите, които вече имате. Oнази част от модула, която се допира до кожата е изработена от неръждаема стомана, вместо силиконовото покритие на oригиналнния модел, съобщава BGR.

 

 

Джобният климатик има батерия, която осигурява до четири часа при работа в режим Level 1. Активирането на най-бързата степен Level 4 ще осигури не повече от два часа преди да се наложи зареждане. Sony Reon Pocket 2 предлага о опция за свързване с външна батерия, която има заряд от 3350mAh.

Така собствениците ще получат до 10 часа в Warm режим и около три часа време за работа в Level 4. Компанията си е партнирала с брандове като Le Coq Sportif, Descente, Munsingwear, които ще представят собствени линии, които допълват дизайна на Sony Reon Pocket 2.

Цената на интересната джаджа е $140.

 

 

Още от Digital: Как безопасно да използвате интелигентните джаджи у дома си