Jetfoiler е името на сърф от ново поколение, който предлага една уникална характеристика. Дъската използва специално крило, позволяващо да се движи над водата и да се повдигне над нея, когато наклоните назад тялото си. Това означава, че можете да се забавлявате с него, дори в спокойни води, когато няма вълни. Jetfoiler има и електрически двигател, с който развива максимална скорост от 44 км.ч/, съобщава Mashable.

Управлението на сърфа става от дистанционно в предната част, което държите в ръката си. Най-голямото предимство на Jetfoiler дори не е факта, че се движи над повърхността на водата. Уникалният сърф е лесен за използване и може да се кара дори от хора, които никога не са практикували този спорт. Друга интересна характеристика на Jetfoilеr e опционалния круиз контрол.

Функцията се активира автоматично при достигането на определена скорост и така позволява на сърфистите просто да се отпуснат на дъската и да плават над повърхността на водата. Jetfoiler е произведен от леки и издръжливи материали, които се използват в конструирането на високоскоростни лодки. Допълнително ще бъде обявена информация за цената и датата, на която ще стартират продажбите на уникалния електрически сърф.

Вижте как да правим добри снимки на спортни събития