Samsung Galaxy S10 е обект на много спекулации през последните седмици. Смартфонът ще продължи да се радва на голям интерес преди премиерата му в началото на 2019г. Вече разбрахме, че Samsung Galaxy S10 ще има 5.8" Infinity Display и ще се продава в четири цвята. Популярният блогър Ice Universe сега разпространи снимки на устройството в Twitter, разкриващи интересна подробност за неговия дизайн. Кадрите показват как дисплея заема цялата предна част и дори няма отвор за селфи камера, съобщава AndroidHeadlines.

 

 

Наличието на подобен дизайн също така може да се разглежда като потвърждение, че смартфона ще има сензор за пръстов отпечатък в дисплея. Първоначалните очаквания са Samsung да доставят нова генерация ултразвукови сензори от Qualcomm, за да предложат подобна функционалност в Galaxy S10. Тук е подходящ момент да отбележим, че на пазара ще се продават няколко версии на устройството с големина на дисплеите, която варира между 5.8 и 6.4" инча. Предвиден е и премиум модел с поддръжка за 5G мрежи.

 

 

Европейските версии на смартфона се очаква да се захранват от Samsung Exynos 9820 процесор и да са допълнени от поне 6GB RAM. Според непотвърдена информация модела на снимката с четири задни камери ще се продава за около $1770. Официалната премиера е предвидена за февруари, а доставките ще стартират в кратки срокове след това. Samsung Galaxy S10 ще отбележи подобаващо навършването на десет години от премиерата на оригиналния Galaxy S.

 

 

Oще от Digital: Samsung Galaxy S10 ще има Infinity-O дисплей и ще работи със софтуера One UI