Вече ви информирахме какво ще представят Microsoft на 2 октомври. Броени часове преди премиерата разбираме повече детайли за плановете на компанията. Популярният блогър @еvleaks публикува данни и снимки на предстоящите устройства, сред които Surface Pro 7 и 15-инчовия Surface Laptop. Както някои анализатори прогнозираха предварително Microsoft ще представят още една версия на Surface, която се захранва от ARM-базиран процесор. Този модел ще е достъпен на по-изгодна цена и ще гарантира впечатляващ живот на батерията.

 

 

Портфолиото на компанията ще включва две версии на Surface Laptop 3, които имат съответно 13" и 15" дисплеи. По този начин потребителите няма да се ограничават както досега с единствен размер на устройството. Техническите спецификации все още не са известни, но можем да очакваме Intel Core процесори от десета генерация. Същото може да се каже и за Surface Pro 7, който ще бъде основният акцент на събитието. Другият модел, който се захранва от процесор на Qualcomm ще гарантира над 20 часа време за работа с едно зареждане.

 

 

Много е вероятно устройството да е оптимизирано за 5G технологията, което ще го превърне в още по-атрактивен избор за потребителите, предаде TechRadar. Любопитен факт е, че според новите данни компанията ще покаже дългоочакваното си устройство, което има двоен дисплей. Кодовото име е "Surface Centaurus" и това ще бъде първият път, в който Microsoft публично ще ни покажат неговия дизайн. Със сигурност ни очакват много интересни събития на предстоящото събитие в Ню Йорк.

 

 

Още от Digital: Microsoft ще защитава допълнително SSD дисковете в Windows 10 с технологията BitLocker