Интересът към юбилейния модел на iPhone постепенно расте, а с това и новата информация около него. SlashGear и BGR публикуваха първите „реални” снимки на iPhone 8.

 

 

На снимките се вижда корпуса на очкквания нов специален модел. Най-вероятно това е много ранна тестова бройка или прототип. Липсва и бранда на Apple върху корпуса, което подсказва, че е ранна версия на iPhone 8 и финалната може да има промени.

 

 

Все пак, снимките подсказват, че iPhone 8 вероятно ще е по-голям дори от Galaxy S8 Plus. Дисплеят ще доминира предния панел, но не се очертава той да е извит по ръбовете, както се очакваше. Камерата е двойна, леко издадена от корпуса, което вероятно също ще се промени във финалната версия. Моделът се откроява и с доста големи бутони отстрани. Както може да се очаква, липсва жак за слушалки. Липсва класическият Home буотн, като се очаква той да е вграден в самия дисплей. Очаква се, че дусплеят ще покрива целия или почти целия преден панел, но сниманата бройка не работи и това остава неизвестно засега.

 

Още от Digital: LG Innotek ще произвеждат камерата за лицево разпознавне в iPhone 8