Samsung ще продължат да следват стратегията с премиерата на два смартфона от висок клас през приблизително шест месеца, както досега. Броени дни след премиерата на Galaxy Note 9 разбираме нови детайли за Galaxy S10, който се очаква да видим през януари или февруари 2019г. Корейският гигант няма да акцентира върху пикселите и резолюция, а вместо това ще предложи уникално съчетание от две широкоъгълни камери и един телефото обектив в задната част, предаде AndroidHeadlines.

 

Дългоочакваното устройство ще предложи основен сензор с 12-мегапикселова резолюция и допълнителен 16МР модул с широк зрителен ъгъл и 13МР телефото обектив. Впечатляващата камера на Samsung Galaxy S10 ще предложи и система с трикратно оптично увеличение на изображенията. Това означава, че смартфона очевидно ще предложи доста впечатляващи подобрения спрямо Galaxy S9. Все още не разполагаме с детайли за възможностите на предната камера.

 

 

Преминаването към три камери в задната част ще се превърне в една от отличителните характеристики на Android смартфоните на Samsung. Oчаква се тази иновация да намери място и в представителите на Galaxy A (2019) серията на корейския производител. Компанията е в напреднала фаза на тестове на система със система от 32МР/8МР/5МР за бъдещите си предложения в средния клас. В заключение ще отбележим, че Samsung ще са доста актививни на изложенията CES 2019 и МWC 2019 в началото на 2019г.

 

Oще от Digital: Защо Samsung Galaxy S10 ще използва ултразвуков сензор за пръстов отпечатък