Тези от вас, които следят случващото се в технологичният свят знаят, че преди седмица благодарение на утечка на информация разбрахме какъв ще бъде дизайна на флагман смартфона Motorola Edge+. Сега пък закономерно идва ред да разберем повече и за неговият подгласник без плюс в края на наименованието.

 

 

Интересното е, че от различни източници в Интернет, включително от Xdadevelopers се появиха както технически характеристики, така и дори серия от различни снимки, които ни показват как ще изглежда смартфона на Motorola. От тях разбираме, че Edge ще има 6.67", извит в краищата дисплей, от което идва и наименованието му. Резолюцията на екрана ще бъде Full HD+, като ще е изключително подходящ за игри, защото честотата му на опресняване ще бъде 90Hz.

 

 

В основата на хардуера на Motorola Edge ще стои централен процесор Snapdragon 765, на който ще партнират 6GB RAM памет. Сториджът пък ще бъде 128GB, с възможност обемът да бъде увеличен посредством microSD карта памет.

 

 

Върху гърба на смартфона ще има тройна камера с 64MP основен сензор с функция за обединяване на четири съседни пиксела за по-добра светлочувствителност. Спомагателните камери са 16MP широкоъгълна и 8MP, изпълняваща функцията на датчик за дълбочина при снимки с "Ефект Боке". За фокусирането на обекти в кадър ще отговаря лазерен автофокус.

 

Прочетете още: Как да защитите телефона си от хакване