Microsoft вече разкриха плановете си за голямо събитие, което ще се проведе на 2 октомври в Ню Йорк. Водещ акцент ще бъдат най-новите представители на атрактивната "Surface" серия от устройства. Единственото, което ни разкрива поканата е логото, което наподобява популярния символ на Windows. Все пак анализаторите са на мнение, че на тази дата ще видим поне два нови компютъра с бранда "Surface", съобщава Pocket-Lint.

 

 

Данни публикувани от WinFuture.de потвърждават част от техническите спецификации, които ще ни предложат Surface Pro 7. Oт тях разбираме, че иновативното устройство ще може да се конфигурира от потребителите с Intel Core i3, Intel Core i5 и Intel Core i7 процесори от десето поколение. Базовата версия на Microsoft Surface Pro 7 ще се захранва от Intel Core i3-10110Y процесор, който е допълнен от 4GB RAM и 128GB вградена памет.

 

 

Все пак компанията ще продава и версии с 8GB/16GB RAM и 256GB/512GB SSD дискове, които ще са налични на по-висока цена. Добре е да знаете, че този път Microsoft ще представят версии с 15" и 13.5" дисплеи на Surface Pro 7. На този етап не разполагаме с детайли за другите технически спецификации, както и за и цената, на която ще се продава устройството в Европа. По време на събитието на 2 октомври ще видим и новия Surface Laptop 3.

 

Още от Digital: Microsoft разработва Surface компютър с гъвкав дисплей, Windows и поддръжка на Android приложения