Водещите производители на устройства с Android не са единствените, които се опитват да се противопоставят на ограниченията предизвикани от епидемията с коронавируса. С течение на времето все повече хора са застрашени и се налага да променят своите планове, като в това число влиза и Apple. Tехнологичният гигант планира да проведе събитие през следващия месец, на което освен iPhone SE 2 ще видим още няколко иновативни устройства. Данни от системата за инвентаризация Таrget разкриват повече за плановете на компанията.

 

Изглежда, че Apple разработват още няколко иновативни устройства, които могат да бъдат показани за първи път с новия бюджетен смартфон. Така например ни очаква премиерата на аудио слушалки, които се казват Apple AirPods (X Genеration). Разбира е възможно Apple да изберат друго официално име за този продукт. Любопитното е, че според данните цената на този модел ще е от порядъка на $399. Припомняме ви, че това е два пъти по-висока стойност от цената на сегашните версии на Apple AirPods на пазара, съобщава SlashGear.

 

Според наличната информация Apple разработват и нов iPod Touch, който се очаква да дебютира на цена от порядъка на $400. Музикалният плейър ще е достъпен за потребителите в поне шест различни цвята. Портфолиото на компанията включва и 10.5" инчов таблет, който вероятно ще бъде представен като iPad Pro (2020). Всички тези продукти вероятно ще допълнят iPhone SE2 на предстоящото събитие през март. Остава да разберем на коя дата ще се проведе тази интересна премиера на Apple.

 

Oще от Digital: Аpple ще произвежда собствени 5G модеми за iPhone до края на 2022г.